PARADOX NEWARE NEW-ACC


PARADOX NEWARE NEW-ACC
627,13 RON
cu TVA

Software de management al sistemelor antiefractie + control acces (Security and Access Control Edition) pentru utilizatorul final; compatibil cu centralele PARADOX DIGIPLEX EVO192. Modalitati de conectare: prin Internet (PARADOX IP100), local.

Cantitate

  • Garantie 24 luni pentru echipamentele PARADOX si 12 luni pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc) Garantie 24 luni pentru echipamentele PARADOX si 12 luni pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)
  •  Disponibilitate 1-3 zile Disponibilitate 1-3 zile
  • Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei transportul este gratuit in reteaua Fan Courier Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei transportul este gratuit in reteaua Fan Courier
  • Comanda minima 300 RON Comanda minima 300 RON

Software de management al sistemelor antiefractie + control acces (Security and Access Control Edition) pentru utilizatorul final, compatibil cu centralele PARADOX DIGIPLEX EVO192.

Modalitati de conectare: prin Internet (necesita modulul PARADOX IP100), local pana la distanta de max. 60m (necesita modulul PARADOX 307USB).

Facilitati: include toate optiunile editiei Security (NEW-SEC) si in plus: activarea orarelor si a nivelelor de acces, setarea optiunilor de control acces pentru utilizatori; afisarea in timp real a evenimentelor legate de control acces, stocarea facila a cardurilor de acces.

Necesita inregistrarea cu un cod unic, altfel functioneaza in varianta DEMO.Alti vizitatori au fost interesati si de