PARADOX VDMP3 - comunicator vocal


PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
185,64 lei
cu TVA

Comunicator cu sinteza vocala, mesaje preinregistrate in limba romana, compatibil cu centralele SPECTRA, MAGELLAN MG5000/5050 si DIGIPLEX, permite armarea-dezarmarea sistemului, in mod securizat, prin telefon. Transmite informatia pe 8 numere de telefon, permite comanda a 8 iesiri programabile.

Cantitate

 

Garantie 24 luni pentru echipamentele PARADOX si 12 luni pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)

 

Disponibilitate 1-3 zile

 

Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei transportul este gratuit in reteaua Fan Courier

 

Comanda minima 300 RON

Comunicator vocal PARADOX VDMP3 - caracteristici

  • modul de comunicatie care ofera o multitudine de facilitati printre care: armarea sau dezarmarea sistemului de la distanta prin intermediul unui telefon mobil, accesul fiind total securizat (pe baza de coduri de acces), cunoasterea in orice moment a starii sistemului (armat-dezarmat) prin interogarea telefonica de la distanta, comanda de la distanta a 8 iesiri programabile care pot fi utilizate in diferite actionari electrice.
  • permite raportarea starilor de alarma/panica in sistem catre proprietarul acestuia, pe un numar maxim de 8 telefoane. Mesajele sunt preinregistrate si indica zona si partitia pe care a avut loc evenimentul.
  • numarul de repetitie al mesajelor, numarul maxim de incercari pentru un numar de telefon, intarzierea dupa care se transmite mesajul de avertizare, ordinea de apelare a numerelor de telefon, sunt programabile.
  • este compatibil cu modulul GSM PCS200 - in combinatie cu acesta, VDMP3 transmite via GSM mesajele pe care le transmite pe o linie telefonica fixa (in cazul in care este montat pe placa de baza a centralei)

Prezentare video

VDMP3 - actionari electrice controlate de la distanta
VDMP3 - armare-dezarmare sistem de la distanta - prezentare videoAlti vizitatori au fost interesati si de

chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.