PARADOX VDMP3 - comunicator vocal


PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
  • PARADOX VDMP3 - comunicator vocal
268,46 lei
cu TVA

Comunicator cu sinteza vocala, mesaje preinregistrate in limba romana, compatibil cu centralele SPECTRA, MAGELLAN MG5000/5050 si DIGIPLEX, permite armarea-dezarmarea sistemului, in mod securizat, prin telefon. Transmite informatia pe 8 numere de telefon, permite comanda a 8 iesiri programabile.

Cantitate

 

Garantie 24 luni pentru echipamentele PARADOX si 12 luni pentru accesorii (acumulatori, sirene, etc)

 

Pentru comenzi mai mari de 1.000 lei transportul este gratuit in reteaua Fan Courier

 

Disponibilitate 1-3 zile

Comunicator vocal PARADOX VDMP3 - caracteristici

  • modul de comunicatie care ofera o multitudine de facilitati printre care: armarea sau dezarmarea sistemului de la distanta prin intermediul unui telefon mobil, accesul fiind total securizat (pe baza de coduri de acces), cunoasterea in orice moment a starii sistemului (armat-dezarmat) prin interogarea telefonica de la distanta, comanda de la distanta a 8 iesiri programabile care pot fi utilizate in diferite actionari electrice.
  • permite raportarea starilor de alarma/panica in sistem catre proprietarul acestuia, pe un numar maxim de 8 telefoane. Mesajele sunt preinregistrate si indica zona si partitia pe care a avut loc evenimentul.
  • numarul de repetitie al mesajelor, numarul maxim de incercari pentru un numar de telefon, intarzierea dupa care se transmite mesajul de avertizare, ordinea de apelare a numerelor de telefon, sunt programabile.
  • este compatibil cu modulul GSM PCS200 - in combinatie cu acesta, VDMP3 transmite via GSM mesajele pe care le transmite pe o linie telefonica fixa (in cazul in care este montat pe placa de baza a centralei)

Prezentare video

VDMP3 - actionari electrice controlate de la distanta
VDMP3 - armare-dezarmare sistem de la distanta - prezentare videoAlti vizitatori au fost interesati si de