Kituri alarma PARADOX

Kituri alarma Paradox - configuratii de la care se poate porni configurarea unui sistem de alarma prin simpla adaugare de detectori de miscare sau speciali (fum, contacte magnetice, detectori de geam spart etc.)

Kit-uri sisteme alarme Paradox Spectra/Magellan
Se afiseaza 1-8 din 8 produs(e)

KIT alarma PARADOX SPECTRA SP5500 - cablat

Kit de alarma cablat recomandat pentru configurarea sistemelor cablate de dimensiuni mici si mijlocii, sisteme partitionabile, format din centrala SPECTRA SP5500 cu tastatura K10, un detector miscare PRO PLUS 476, un contact magnetic, o sirena de exterior SIGNAL PS128, doi acumulatori. Kit-ul include CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX SPECTRA SP6000 - cablat

Kit de alarma cablat recomandat pentru configurarea sistemelor cablate de dimensiuni medii, sisteme partitionabile, format din centrala SPECTRA SP6000 cu tastatura K32+, un detector miscare PRO PLUS 476, un contact magnetic, o sirena de exterior SIGNAL PS128, doi acumulatori. Kit-ul include CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX SPECTRA SP7000 - cablat

Kit de alarma cablat recomandat pentru configurarea sistemelor cablate de dimensiuni medii, sisteme partitionabile cu functii avansate, format din centrala SPECTRA SP7000 cu tastatura LCD alfanumerica K32LCD+, un detector miscare PRO PLUS 476, un contact magnetic, o sirena de exterior SIGNAL PS128, doi acumulatori. Kit-ul include CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX MAGELLAN MG5000 - hibrid

Kit de alarma PARADOX MAGELLAN MG5000 recomandat pentru configurarea sistemelor hibride (detectori wireless, tastatura si sirena de exterior cablate) mici-medii, format din centrala MG5000 cu tastatura cablata K636, detector radio PMD2P, contact magnetic cablat, telecomanda 4 butoane, sirena cablata de exterior PS128, acumulatori back-up. Kit-ul include CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX MAGELLAN MG5050 - hibrid

Kit de alarma PARADOX MAGELLAN MG5050 recomandat pentru configurarea sistemelor hibride (detectori wireless, tastatura si sirena de exterior cablate) de dimensiuni medii, format din centrala MG5050, telecomanda, tastatura cablata LCD alfanumerica K32LCD+, detector radio PMD2P, contact magnetic cablat, sirena cablata de exterior PS128, acumulatori back-up, CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX MAGELLAN MG5000 - radio

Kit de alarma PARADOX MAGELLAN MG5000 recomandat pentru configurarea sistemelor radio (detectori radio, tastatura radio si sirena de exterior radio) de dimensiuni medii, format din centrala MG5000, telecomanda, tastatura radio LCD cu mesaje predefinite K37, detector radio PMD2P, sirena radio de exterior SR150, acumulator back-up, CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX MAGELLAN MG5050 - radio

Kit de alarma PARADOX MAGELLAN MG5050 recomandat pentru configurarea sistemelor radio (detectori radio, tastatura radio si sirena de exterior radio) de dimensiuni medii, format din centrala MG5050, telecomanda, tastatura radio LCD cu mesaje predefinite K37, detector radio PMD2P, sirena radio de exterior SR150, acumulator back-up, CD cu manuale in limba romana.


KIT alarma PARADOX DIGIPLEX EVO192 - cablat

Kit de alarma cablat recomandat pentru configurarea sistemelor cablate de dimensiuni medii-mari, sisteme partitionabile cu functii avansate design Hi-Tech, format din centrala DIGIPLEX EVO192 cu tastatura touch screen TM50, un detector miscare PRO PLUS 476, un contact magnetic, o sirena de exterior SIGNAL PS128, doi acumulatori. Kit-ul include CD cu manuale in limba romana.