Module acces PARADOX

Module control acces Paradox - permit realizarea de sisteme integrate (detectie efractie si control acces) prin adaugarea la centrala de efractie (numai seria DIGIPLEX) a modulelor specifice controlului acces: controller, cititoare, taguri sau cartele.

Module control acces Paradox
Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

PARADOX C704 - tag proximitate

19,52 lei

Tag de proximitate pasiv - nu necesita alimentare, dimensiuni reduse, carcasa rezistenta din plastic albastru, loc pentru eticheta.


PARADOX ACM12 - modul control acces

492,78 lei

Modul ce permite extinderea functiilor in zona controlului acces pentru centralele DIGIPLEX EVO. Suporta un cititor de cartela-cod numeric, buton de iesire REX, contact magnetic monitorizare usa, iesire actionare yala. Livrare in cutie metalica.


PARADOX R915 - cititor proximitate cu tastatura

346,41 lei

Cititor de interior-exterior, conectare pe 4 fire la ACM12, permite upgrade local de firmware, citeste cartelele la o distanta de 10cm, afisaj LED tricolor, disponibil in 3 culori - alb, argintiu, negru.


PARADOX R910 - cititor proximitate

346,41 lei

Cititor de interior-exterior, conectare pe 4 fire la ACM12, permite upgrade local de firmware, citeste cartelele la o distanta de 10cm, afisaj LED tricolor, suporta iesire RS484, design rezistent la intemperii.