Detectori speciali

Detectori speciali utilizati in sistemele de alarmare la efractie - detectori de fum, temperatura sau combinati, detectori de gaz metan sau monoxid de carbon, detectori de inundatie, detectori de soc si vibratie, detectori magnetici cu montaj aplicat sau ingropat.

Detectori speciali: fum, temperatura, gaz, soc
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

NEO-CM01 - Contact magnetic cablat

17,49 lei

Contact magnetic cu releu reed normal inchis (pentru magnet apropiat de releu, iesirea releului reed este NC), distanta de comutare aproximativ 2-3cm (instalare pe suprafete nemetalice), format standard, montaj aparent, fixare cu suruburi, carcasa din ABS alb sau maro, dimensiuni 65x13x13mm. Recomandat pentru fixare pe usi sau geamuri din lemn, PVC etc


UNIPOS FD8030 - detector de fum

116,62 lei

Model UNIPOS FD8030 - detector de fum cu camera optica, suprafata circulara protejata cu diametru 15m, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-7 si este protejat impotriva insectelor, umiditatii ridicate si a curentilor puternici de aer. Include soclu 8000R cu iesire pe releu NO/NC, conectare pe 4 fire, alimentare 12Vcc, compatibil cu centralele de alarma Paradox si DSC.


UNIPOS FD8060 - detector de fum si temperatura

139,94 lei

Model UNIPOS FD8060 - detector de fum cu camera optica combinat cu detector de gradient de temperatura (detectie viteza de crestere a temperaturii intr-o perioada de timp prestabilita), aria de detectie aprox. 80mp (cerc cu diametrul de 10m), inaltime maxima de instalare 8m, temperatura de functionare -10+55grdC, carcasa alba din ABS, dimensiuni 10cm (diametru) x 4.7cm (inaltime), greutate 0.1Kg. Include soclu 8000R cu iesire pe releu NO/NC, conectare pe 4 fire, alimentare 12Vcc, compatibil cu centralele de alarma Paradox si DSC.


NEO-SP - suport detector miscare

11,66 lei

Suport universal pentru detectori de miscare, montaj pentru tavan sau perete, constructie din plastic alb, sistem de orientare cu bila, blocare prin inel cu filet, compatibil cu detectori Paradox, DSC etc.