Detectori speciali

Detectori speciali utilizati in sistemele de alarmare la efractie - detectori de fum, temperatura sau combinati, detectori de gaz metan sau monoxid de carbon, detectori de inundatie, detectori de soc si vibratie, detectori magnetici cu montaj aplicat sau ingropat.

Detectori speciali: fum, temperatura, gaz, soc
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Contact magnetic cablat

10,23 RON

Contacte magnetice cablate sub diferite forme constructive: montaj aparent sau ingropat, fixare cu suruburi sau cu banda cu adeziva, format normal sau in miniatura, culoare alba sau maro.


Vezi detalii ...

NB326 - detector de fum

102,34 RON

Model NB326-S-4-12 - detector de fum cu camera optica, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu, raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-7 si este protejat impotriva insectelor, umiditatii ridicate si a curentilor puternici de aer. Include soclu cu iesire pe releu NO, conectare pe 4 fire, compatibil cu centralele de alarma Paradox si DSC


Vezi detalii ...

IN338 - detector de fum si temperatura

107,46 RON

Model IN338-4H-12 - detector de fum cu camera optica combinat cu detector de temperatura, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu, raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-5/7 si este protejat impotriva insectelor, umiditatii ridicate si a curentilor puternici de aer. Include soclu cu iesire pe releu NO, conectare pe 4 fire, compatibil cu centralele de alarmare la efractie Paradox si DSC.


Vezi detalii ...