Detectori speciali

Detectori speciali utilizati in sistemele de alarmare la efractie - detectori de fum, temperatura sau combinati, detectori de gaz metan sau monoxid de carbon, detectori de inundatie, detectori de soc si vibratie, detectori magnetici cu montaj aplicat sau ingropat.

Detectori speciali: fum, temperatura, gaz, soc
Se afiseaza 1-4 din 4 produs(e)

Contact magnetic cablat

10,71 lei

Contacte magnetice cablate sub diferite forme constructive: montaj aparent sau ingropat, fixare cu suruburi sau cu banda cu adeziva, format normal sau in miniatura, culoare alba sau maro.


NB326 - detector de fum

107,10 lei

Model NB326-S-4-12 - detector de fum cu camera optica, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu, raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-7 si este protejat impotriva insectelor, umiditatii ridicate si a curentilor puternici de aer. Include soclu cu iesire pe releu NO, conectare pe 4 fire, compatibil cu centralele de alarma Paradox si DSC


IN338 - detector de fum si temperatura

112,46 lei

Model IN338-4H-12 - detector de fum cu camera optica combinat cu detector de temperatura, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu, raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-5/7 si este protejat impotriva insectelor, umiditatii ridicate si a curentilor puternici de aer. Include soclu cu iesire pe releu NO, conectare pe 4 fire, compatibil cu centralele de alarmare la efractie Paradox si DSC.


NEO-SP - suport detector miscare

10,71 lei

Suport universal pentru detectori de miscare, montaj pentru tavan sau perete, constructie din plastic alb, sistem de orientare cu bila, blocare prin inel cu filet, compatibil cu detectori Paradox, DSC etc.