Detectori speciali

Detectori speciali utilizati in sistemele de alarmare la efractie - detectori de fum, temperatura sau combinati, detectori de gaz metan sau monoxid de carbon, detectori de inundatie, detectori de soc si vibratie, detectori magnetici cu montaj aplicat sau ingropat.

Detectori speciali: fum, temperatura, gaz, soc
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Filtre active

NEO-CM01 - Contact magnetic aparent, in miniatura

16,78 lei

Contact magnetic cu releu reed normal inchis, distanta de comutare aproximativ 2.1cm (instalare pe suprafete nemetalice), format in miniatura, montaj aparent, fixare cu suruburi sau adeziv, carcasa din ABS alb sau maro, dimensiuni 33x9x13mm. Recomandat pentru fixare pe usi sau geamuri din lemn, PVC etc


UNIPOS FD8030 - detector de fum, soclu NO/NC

100,67 lei

UNIPOS FD8030 - detector de fum cu camera optica, suprafata circulara protejata cu diametru 15m, asigura o detectie rapida a conditiilor de incendiu raspunzand prompt la atingerea unui prag de activare stabilit de producator. Este realizat in conformitate cu Standardul European EN54-7.


UNIPOS FD8060 - detector de fum si temperatura

UNIPOS FD8060 - detector de fum cu camera optica combinat cu detector de gradient de temperatura (detectie viteza de crestere a temperaturii intr-o perioada de timp prestabilita), aria de detectie aprox. 80mp (cerc cu diametrul de 10m), inaltime maxima de instalare 8m, include soclu.