Module cablate

Module cablate Paradox - permit extinderea capacitatilor unei centrale prin marirea numarului de zone, iesiri programabile PGM, marirea capacitatii sursei de alimentare prin adaugarea de surse suplimentare (simultan cu cresterea independentei energetice in caz de avarie) etc.

Module pentru sisteme alarma Paradox
Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Filtre active

PARADOX ZX8 - modul extensie 8 zone cablu

313,21 lei

Modul PARADOX ZX8 - modul de extensie 8 zone cablate si o iesire programabila PGM, compatibil cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex. Se poate monta in interiorul centralei sau la distanta (in cutie de protectie cu sursa de alimentare si acumulator de back-up).


PARADOX PGM82 - modul extensie 8 iesiri PGM, relee 4A, cutie

419,48 lei

Modul PARADOX PGM82 - modul de extensie 8 iesiri programabile PGM cablate compatibil cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex. Modulul are 8LED-uri de stare iar iesirile sunt pe releu 4A/24V, carcasa de plastic inclusa.


PARADOX PS25 - modul sursa alimentare 2.8A cu backup

369,14 lei

Sursa cu backup PARADOX PS25 - modul sursa de alimentare 2.8A/13.8V, suporta acumulator de back-up, conectare pe busul centralei sau stand-alone, placa electronica (optional cutie cu transformator).


PARADOX PS45 - modul sursa alimentare 4A cu backup

788,61 lei

Sursa cu backup PARADOX PS45 - modul sursa de alimentare 4A/15V, suporta acumulator de back-up, 6LED-uri de stare, conectare pe busul centralei sau stand-alone, compatibil Spectra, Magellan, Digiplex.


Cutie PARADOX Box - compatibila Spectra, Magellan, Digiplex

139,83 lei

Cutie PARADOX Box - dimensiuni 28x28x7.6cm, usa frontala detasabila, culoare gri deschis. Cutia este compatibila cu centralele Spectra, Magellan si Digiplex. Nu include transformator si accesorii (tamper, yala).


PARADOX 307USB - interfata programare

352,36 lei

Interfata PARADOX 307USB - interfata USB care permite conectarea centralelor Paradox la un PC prin intermediul softului de programare BabyWare. Este posibila programarea locala a centralelor Paradox, upgradeul de firmware.